Pingdom Check

Få glæde af billig og sikker dataroaming i høj kvalitet med eSIM

Spar betragtelige omkostninger, og undgå overraskelser på dataregningen med Icelandairs eSIM-dataroamingpakker.

Fordelene ved et eSIM-kort

Roam som derhjemme! Der er mange fordele ved at føje et eSIM-kort fra Icelandair til din mobiltelefon.

Skær ned på omkostningerne

Undgå dyre dataroaminggebyrer, når du rejser

Enkel installation

Nem installation af eSIM-kortet på din enhed

Oplysninger om flyvninger på farten

Gå ikke glip af vigtige flyopdateringer, når du er i udlandet

Hvad er eSIM?

Et eSIM-kort er et indlejeret SIM-kort, der hjælper dig med at spare dataroaminggebyrer, når du rejser.

eSIM er indbygget i din mobile enheds hardware og giver dig mulighed for at gemme information på selve enheden i stedet for på et fysisk SIM-kort. Det betyder, at der ikke er noget krav om et fysisk SIM-kort til brug af telefonens funktioner såsom mobildata. Det kan spare tid og skære ned på uventede roamingomkostninger, når du er på farten, så du får en rejse uden bekymringer.

Icelandair eSIM leverer udelukkende mobildatapakker, hvilket betyder, at du får et nyt telefonnummer. Du kan heller ikke foretage telefonopkald igennem det.

Hvorfor bruge Icelandair eSIM?

Dataroaminggebyrer kan være kostbare og uforudsigelige, og det at finde et SIMcard hos en lokal forhandler, når man rejser, kan være forvirrende og tage lange tid. Vi vil gerne kunne tilbyde vores rejsende forbindelsesmuligheder i høj kvalitet til en rimelig pris. Med Icelandairs eSIM kan du købe mobildata til din rejse – og du kan også nemt tanke op på data.

Vores eSIM-kort giver dig muligheden for at holde forbindelsen i mere end 150 lande over hele verden, herunder på alle Icelandairs destinationer, med 5G dataforbindelse i udvalgte lande.

Installationsprocessen er enkel: Du får ikke brug for SIM/kort, og det er ikke nødvendigt at skifte telefonnummer. Scan blot den QR-kode, der bliver sendt til dig, når du har købt den ønskede datapakke, og installer derefter din dataroamingpakke på få minutter.

Udforsk vores datapakker

Der er masser at vælge imellem, men her viser vi et udvalg af vores mest populære datapakker.

Web_image-Icelandair_Svartifoss

Island

Find den perfekte datapakke

Large-ICE_90386_London_shutterstock_1194042721

Storbritannien og Nordirland

Find den perfekte datapakke

placeholder_image

Grønland

Find den perfekte datapakke

placeholder_image

Tyskland

Find den perfekte datapakke

Copenhagen_Around_the_corner_2020_(15)

Danmark

Find den perfekte datapakke

Paris

Frankrig

Find den perfekte datapakke

Hvordan købes og bruges Icelandairs eSIM?

1. Åbn Icelandairs eSIM-butik her, og vælg den datapakke, som passer til dine behov. Du kan også gennemse vores datapakker her på denne side.
  2. Efter købet får du tilsendt en QR-kode, som bruges til installation af eSIM-datapakken på din enhed. Du kan også få mere at vide om installationsprocessen på forhånd her og få oplysninger om understøttede enheder.

3. Efter installation af eSIM-kortet kan du aktivere din datapakke under enhedens indstillinger ved at aktivere Dataroaming under Mobildata i telefonen. Datapakkens gyldighedsperiode begynder, når eSIM-kortet er blevet aktiveret.

4. Du kan få vist dine brugte data og datapakkens resterende gyldighedsperiode ved at åbne din personlige eSIM-portal enten direkte via den e-mail, du har modtaget, eller ved at tilmelde dig Icelandair eSIM.

Du modtager en sms, når du går i gang med at bruge datapakken, når du har brugt 80 % af de tilgængelige data, og når du har afsluttet brug af de købte data. Du kan nemt efterfylde med data igennem din Icelandair eSIM-konto.

Tank op med data, når du har behov for det

Dit eSIM kan tankes op og bruges i op til 12 måneder efter din seneste rejse. Du kan også købe dataabonnementer til familiemedlemmer og administrere alle eSIM-kortene via én konto.