Pingdom Check

Njut av förmånlig, högkvalitativ och säker dataroaming med eSIM

Spara stora kostnader och undvik oväntade datafakturor med Icelandairs eSIM dataroamingpaket.

Förmåner med ett eSIM-kort

Roama som hemma! Det finns många fördelar med att lägga till ett Icelandair eSIM-kort till din mobila enhet.

Betala mindre

Undvik dyra dataroamingavgifter när du reser

Enkel installation

Installera eSIM enkelt på din enhet

Flyginfo när du är på språng

Missa inga viktiga flyguppdateringar när du reser utomlands

Vad är eSIM?

Ett eSIM är ett “inbäddat SIM-kort” som hjälper dig att spara dataroamingutgifter när du reser.

eSIM finns inbyggt i din mobila enhets hårdvara och låter dig lagra information på själva enheten istället för på ett fysiskt SIM-kort. Det betyder att inget fysiskt SIM-kort krävs för att använda telefonen, till exempel mobildata. Detta kan spara tid och minska oväntade roamingkostnader när du reser, vilket gör att du kan resa utan oro.

Icelandair eSIM erbjuder ett exklusivt mobildatapaket, vilket innebär att du inte kommer att få ett nytt telefonnummer och inte kan ringa några samtal via det.

Varför använda Icelandair eSIM?

Dataroamingavgifter kan vara dyra och oförutsägbara, och att hitta ett SIM-kort från en lokal leverantör när du reser kan vara lika förvirrande och tidskrävande. Vi vill erbjuda våra passagerare högkvalitativa anslutningar på deras resor till ett rimligt pris. Med Icelandair eSIM kan du köpa de mobildata du behöver för din resa, och du kan fylla på lika enkelt.

Med våra eSIM kan du hålla kontakten i över 150 länder över hela världen, inklusive alla Icelandair-destinationer, med 5G-klar dataanslutning i utvalda länder.

Installationsprocessen är enkel, du behöver inga SIM-kort i plast och du behöver inte byta telefonnummer. Skanna bara QR-koden som skickas till dig när du har köpt ditt datapaket och installera ditt dataroamingpaket på några minuter.

Upptäck våra datapaket

Det finns mycket att välja mellan, men här är ett urval av våra favoritpaket för mobildata.

Hur köper jag och använder Icelandair eSIM?

1. Gå till Icelandairs eSIM-butik här och välj det datapaket som passar dina behov. Du kan bläddra igenom våra utvalda datapaket på den här sidan också.
  2. Efter köpet får du QR-koden för att installera eSIM-datapaketet på din enhet. Om du vill kan du också bekanta dig med den enkla installationsprocessen i förväg, se här för instruktioner för de enheter som stöds.

3. När eSIM installerats kan du aktivera ditt paket från dina enhetsinställningar genom att möjliggöra Dataroaming under Mobildata i din telefons inställningar. Paketets giltighetstid börjar när eSIM har aktiverats.

4. Du kan se dina använda data och paketets återstående giltighet genom att besöka din personliga eSIM-portal, antingen direkt från mejlen som skickas till dig eller genom att registrera dig på Icelandair eSIM.

Du får ett SMS-meddelande när du har börjat använda ditt paket, när du har nått 80 % och när du har använt alla dina köpta data. Du kan enkelt fylla på ytterligare data online via ditt Icelandair eSIM-konto.

Fyll på med ytterligare data vid behov

Ditt eSIM kan fyllas på och återanvändas upp till 12 månader efter din senaste resa. Du kan också köpa dataabonnemang för familjemedlemmar och hantera alla eSIM på ett konto.